پاورپوینت تحلیل موزهپاورپوینت نمونه موردی موزهپلان موزه ایرانیپلان موزه خارجیتحلیل پلان موزهدانلود نمونه موردی موزهنقد و بررسی موزهنمونه تطبیقی موزهنمونه موردی موزهنمونه موردی موزه ایرانینمونه موردی موزه خارجینمونه موردی موزه داخلی

نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس

نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس

کد محصول:M 16

موزه مردم‌شناسی خلیج فارس که با نام موزه بزرگ بندر عباس نیز شناخته می‌شود، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دیدنی های بندر عباس شهرت دارد. همچنین این موزه یکی از بزرگ‌ترین موزه‌های مردم‌شناسی در جنوب کشور به ‌شمار می‌رود که در محوطه‌ی تاریخی برکه‌های باران ساخته شده است.در ادامه با سایت معمار20 همراه باشید تا نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس تقدیم حضور شما عزیزان گردد.

نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس

 این موزه در سه طبقه و با زیربنای ۲۵۰۰ متر مربع، در اسفند سال ۱۳۸۶ افتتاح شد. معماری ساختمان موزه یکی از ارزشمندترین نمونه‌های معماری در جنوب ایران محسوب می‌شود و از معماری سنتی هرمزگان ریشه گرفته است. در ساخت این بنا ارزش‌های هنری، معماری و فرهنگی منطقه‌ای دیده می‌شود. طبقه‌ی همکف موزه دارای فضای عمومی، خدماتی، کتابخانه تخصصی و نمایشگاه است. طبقه‌ی دوم نیز به بخش مردم‌شناسی اختصاص داده شده است که شامل بخش بازار سنتی، آزادسازی قلعه هرمز از چنگال پرتغالی‌ها، صید و صیادی می‌شود. در طبقه‌ی سوم، بخش‌های باستان‌شناسی قرار گرفته‌اند که به غنای فرهنگی و تاریخی استان هرمزگان می‌پردازد. در موزه مردم‌شناسی خلیج فارس بخش‌های دیگری مانند دوره‌ی اسلامی، بخش سکه و نگارخانه نیز وجود دارد.

معماری موزه

ساختمان موزه خلیج‌فارس نمونه‌ای ارزشمند از معماری جنوب ایران است و هماهنگی، صداقت، خلاقیت و توجه به ارزش‌های هنری، معماری و فرهنگی منطقه‌ای در موزه خلیج فارس متجلی شده‌است.

ساختمان این بنا برگرفته از معماری سنتی هرمزگان است. دیوارهای پشت‌بند، در و پنجره‌های چوبی و بادگیر (نورگیر مرکزی) از عناصر با ارزش معماری سنتی منطقه‌است.

شهاب‌الدین ارفعی طراح و موزه مردم‌شناسی بندرعباس در خصوص تطابق این موزه با شرایط اقلیمی و آب و هوایی و معماری بومی هرمزگان گفته است” این ساختمان ازنظر نمای بیرونی با معماری بومی هرمزگان تطابق زیادی دارد اما از نظر اقلیم و آب‌وهوا تعامل چندانی با منطقه ندارد زیرا این ساختمان دارای یک فضای بسته است و اشیا با شرایط خاصی در آن نگهداری می‌شوند. به‌طور کل در موزه‌ها نمی‌توانند با اقلیم و آب‌وهوا تعامل چندانی داشته باشند مگر اینکه به همان منظور احداث‌شده باشند.

بخش مردم‌شناسی

بخش مردم‌شناسی موزه بزرگ خلیج فارس به بخش‌های بازار سنتی، آزادسازی جزیره هرمز از دست پرتغالی‌ها و صید و صیادی تقسیم شده‌است.

بخش بازار سنتی

بخش بازار سنتی نخستین بخش در این بخش از موزه‌است که وضعیت بازار و داد و ستد در هرمزگان را به نمایش گذاشته‌است. این بخش دارای ۱۱ مجسمه از جنس موم است که مردم در حال انجام کارهای مختلف را نشان می‌دهد.

بخش آزادسازی هرمز

در سال ۱۵۰۷ میلادی نظامیان پرتغالی به فرماندهی آلفونسو دالبوکرک جزیره هرمز را تصرف کرده و در دماغه شمالی آن در محل یک دژ قدیمی اقدام به ساخت قلعه و تأسیسات نظامی و دفاعی کرد که مراحل ساخت آن ۳۰ سال به طول انجامید و آلبوکرک و اخلاف او به دلایل استراتژیکی و اقتصادی، تسلط بر تنگه هرمز را دنبال کرده به این طریق هم به مسیر بازرگانی دریایی خلیج فارس – دریای مکران (عمان) تا هند و چین کنترل داشته باشد و هم از طریق ترانزیت دریایی در واقع اخذ باج و خراج از کشتی‌های تجاری به اهداف اقتصادی خود دست یابند.

———————————————————————————————————————————————-

مشخصات محصول:

  • نام محصول: نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس،سنت پترزبورگ،به همراه پلان ها و تصاویر
  • فرمت فایل:پاورپوینت
  • تعداد صفحات:47
  • حجم فایل:5 مگابایت  
قیمت قبلی: 120000 تومان

نحوه خرید :

 ۱- کلیک روی دکمه خرید و پرداخت ۲- ثبت ایمیل و مشخصات ۳- پرداخت مبلغ با کلیه کارتهای بانکی ۴-  نمایش لینک دانلود فایل  و ارسال یک نسخه به ایمیل شما

دوستان عزیز در صورت هرگونه مشکل در خرید یا دانلود فایل و همچنین سوال در مورد محصول لطفا با شماره 09100894906 از طریق تلفن و تلگرام باما در ارتباط باشید.

نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس،نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس،نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس،نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس،نمونه موردی موزه مردم شناسی خلیج فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.